Tratament albire dinti

Nu toti actorii de la Hollywood s-au nascut cu dinti perfecti. Cei mai multi sufera de decalcefiere, de distorsiuni ale culorilor la fel ca si tine. iBright este cea mai buna solutie pentru albirea dintilor acasa si a avea un zambet de vedeta!

Ingredientii din iBright iti imbunatatesc si respiratia, dar intr-un mod mult mai profund decat o simpla bomboana mentolata sau decat o pasta de dinti. Utilizarea continua a iBright pentru albirea dintilor natural iti va oferi si o respiratie proaspata tot timpul.

Poluarea orala este o cauza majora a problemelor de sanatate a gurii ,a gatului si a intregului organism. Curatindu-ti dintii in profunzime iti permite sa fii mai sanatos si te protejeaza de o serie de boli.

Vei incepe sa vezi rezultate in primele 5 zile de la utilizare, iar rezultatele albirii dintilor natural, acasa dureaza mult mai mult decat te asteptai. iBright functioneaza mai bine daca este utilizat in mod constant, dar si un pachet de inceput iti va oferi zambetul alb si frumos de care ai nevoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *